René van Asselt OVER

Klaar om te tekenen?

Ben je op zoek naar illustraties, animaties, grafieken, infographics, karikaturen, gifjes, pics of gewoon een mooi plaatje? Een nieuwe blik, een scherpe insteek, een andere kijk? Met de Rietveld Academie in Amsterdam op zak, de eerste illustrator in Nederland achter een Mac. Vertrouwd met het analoge handwerk, opgegroeid met de digitale pen.

Teken hier…..

Veelzijdig illustrator en grafisch ontwerper

Illustrator en animator in de breedste zijn van het woord. Stijlvol en raak. Grafisch ontwerp. Deskundig en strak. Storyteller, nieuwsjager, advertentiemaker, tekenaar. Kleurrijk en speels, licht en meerlaags. Infographics, karikaturen, boekillustraties, animaties, animated gifs, posters. Educatieve graphics. Verrassend en leuk. Creatief en vaak geestig. Mijn tekeningen maken in één oogopslag duidelijk.

NU OOK KORTE ANIMATIES!!!

Gevarieerde opdrachten

Uiteenlopende klanten uit het hele spectrum. Van Natuurmonumenten tot FrieslandCampina en Robeco. Diverse uitgeverijen: Elsevier Weekblad, ComputerIdee, Management Scope, Het Financieel Dagblad en Noordhof & Malmberg. Gemeente Amsterdam, McDonald’s, Rutgers Stichting, Gemeente URK en Provincie Brabant.